Medewerker verzekeringen productie & schade

Wie zijn wij ?

Zakenkantoor Peire-Stevens is een professionele en betrouwbare partner in het aanbieden van financiële diensten zoals verzekeringen, beleggingen aan particulieren, zelfstandigen en vrije beroepen.

Als meest ervaren verzekeringsmakelaar in Gavere (opgericht in 1928) opereren wij onafhankelijk van eender welke verzekeringsmaatschappij, waardoor onze klanten steeds zeker zijn van de beste “prijs – kwaliteit” bij het afsluiten van een geschikte polis op maat.

We hanteren flexibele kantooruren of gaan ter plaatse, wat onder meer sterk gewaardeerd wordt door ons zelfstandig cliënteel.

Jouw nieuwe funtie

Ter ondersteuning van ons huidig team, en meer bepaald van de zaakvoerder, zijn we op zoek naar een medewerker verzekeringen (productie & schade), voor onze ondernemingsklanten.

Je onderhandelt met verschillende maatschappijen en hebt dagelijks contact met klanten.  Je hebt een luisterend oor voor de noden van de klant, biedt een oplossing op maat en hebt oog voor commerciële opportuniteiten.  Bovendien zal je ook een deel de schadedossiers nauwgezet opvolgen en de klant steeds op de hoogte houden van de stand van zaken.

Jouw profiel

Voor deze job heb je een hoger diploma Financiën en verzekeringen.  Bij voorkeur aangevuld met een relevante ervaring in de verzekeringen.  Kennis van BRIO is een pluspunt, maar niet noodzakelijk.

Bij voorkeur ken je de systematiek, polisopbouw en werkwijze in ondernemingsverzekeringen.

Je bent sociaal, klantgericht en kan inspelen op commerciële opportuniteiten.

Verder ben je collegiaal, een teamplayer, dynamisch en kan je zelfstandig werken.

Arbeidsvoorwaarden

Het spreekt voor zich dat het financieel plaatje ook moet kloppen, graag belonen wij jouw kennis en ambitie.

Dankzij een ruim en continu opleidingsaanbod kan je blijven groeien, en steeds een grotere expert in jouw vakgebied worden.

Naast een leuke werksfeer mag je rekenen op een mooi loonpakket met maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering.

Dit is een fulltime job, maar ook een 4/5de tewerkstelling is zeker bespreekbaar.

Kan deze boeiende job bij Zakenkantoor Peire-Stevens te Gavere je aanspreken ?

Bezorg ons jouw motivatie en cv via het emailadres : fanny.klepper@peire.eu

Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.