Over ons

Zakenkantoor Peire – Stevens is een professionele en betrouwbare partner in het aanbieden van financiële diensten zoals verzekeringen, leningen en beleggingen aan particulieren, zelfstandigen en vrije beroepen.

Als verzekeringsmakelaar opereren wij onafhankelijk van eender welke verzekeringsmaatschappij, waardoor u als klant steeds zeker bent van de beste prijs – kwaliteit bij het afsluiten van een geschikte polis op maat.

Voor deskundig en persoonlijk advies kan u terecht bij een van onze vijf medewerkers die uw dossier vertrouwelijk en discreet ter harte nemen. We hanteren flexibele kantooruren of komen graag bij u ter plaatse, wat onder meer sterk wordt gewaardeerd door ons zelfstandig cliënteel.

Bij schade kan u eveneens rekenen op onze ruime expertise .

Met deze nieuwe webstek beschikt u thans over de mogelijkheid om online aangifte te doen of ons elektronisch bepaalde stukken (aanrijdingsformulier,  aangifte,  facturen, foto’s) aan te leveren via uw pc, tablet of smartphone!

Dat kwalitatief beheer van uw verzekeringsportefeuille bij ons primeert vertaalt zich overigens niet enkel in de vergaande informatisering waarin ons kantoor de voorbije jaren zwaar heeft geïnvesteerd zoals digitale archivage en online ondersteuning, maar eveneens in het BROCOM kwaliteitslabel dat u als verzekeringsnemer de zekerheid biedt dat u met professionals te maken hebt.

Sinds het samengaan in 2013 van Zakenkantoor Peire en NV Verzekeringen Stevens (opgericht in 1928 – Gavere)  bundelen zaakvoerders Danny Peire en Peter Stevens meer dan 100 jaar ervaring in het verzekeringswezen!

Danny Peire

  • Zaakvoerder
danny.peire [at] peire.eu (Mail me)

Peter Stevens

  • Schadebeheer
peter.stevens [at] peire.eu (Mail me)

Veerle De Vroe

  • Commercieel bediende
veerle.devroe [at] peire.eu (Mail me)

Fanny Klepper

  • Boekhouding en marketing
fanny.klepper [at] peire.eu (Mail me)

Andres Sackx

  • Administratief bediende
andres.sackx [at] peire.eu (Mail me)

Partners

Onze pluspunten!

  • Betrouwbare partner
  • Polissen op maat
  • Schade expertise